Johan Willemsen Computers Dealer van PC Basic

Proberen uw kinderen of kleinkinderen u steeds over te halen om ook met de computer of laptop te gaan werken, maar lijkt dat u veel te ingewikkeld?

Of bent u voor een ouder iemand op zoek naar een firma die niet alleen betrouwbare computers en laptops levert, maar ook persoonlijke service?

Dan kan het enthousiaste team van PC Basic u zeker van dienst zijn. Omdat voor sommige mensen een gewone computer of laptop te ingewikkeld is, hebben wij de PC Basic ontwikkeld: een volwaardige computer, die eenvoudig te bedienen is en die u niet per ongeluk in de war kunt sturen. Alle programma’s zijn gebruiksklaar voor u geïnstalleerd en allemaal in het Nederlands. U kunt dus direct aan de slag. En door onze aanvullende diensten bent u voor installatie, vragen en problemen niet afhankelijk van familie en vrienden.

 

schermafbeelding

Helpdesk

Wij snappen dat alle begin moeilijk is en dat u tijdens het gebruik van de PC Basic toch nog tegen vragen aan kunt lopen. Om daarvoor niet steeds een beroep te hoeven doen op familie of vrienden, kunt u via de Helpdesk-knop op de computer antwoord vinden op veel gestelde vragen. U kunt uw vraag ook per e-mail aan ons voorleggen. Wilt u liever direct iemand aan de telefoon, dan kunt u tijdens kantooruren de Helpdesk bellen. Onze medewerkers helpen u dan geduldig en in begrijpelijke taal weer op weg.

Ook kunnen onze helpdesk mensen met u “mee”-kijken op uw beeldscherm, zo hoeft u niet eerst in de kreukels te liggen om ons iets duidelijk te maken.

Vrijblijvend uitproberen

Heeft u toch nog twijfels, dan is het goed om te weten dat u de PC Basic vijftien dagen vrijblijvend kunt uitproberen. Bevalt het u niet, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag direct terug. U bent dan wel de eventuele kosten voor het installeren van de computer en de internetaansluiting kwijt.

Extra service

Bij de aanschaf van een PC Basic krijgt u gratis een uitgebreide en heldere handleiding. Als u dat prettig vindt, kunnen wij de PC Basic tegen geringe kosten ook bij u thuis installeren. U krijgt dan direct een gratis introductiecursus. Ook kunnen wij een internetverbinding voor u aanvragen en deze tegen geringe kosten installeren.

Indien u een pc basic systeem wilt bestellen klik dan hier:

BESTELLEN