Zo werkt Cloud Harddrive

Data Opslag en Beveiliging

Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Alle mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn wachtwoord beveiligd. De communicatie met de Cloud Harddrive gaat middels SSL.

Uw computer wordt door middel van een unieke code aan de Cloud Harddrive applicatie gekoppeld. Hierdoor kunnen op afstand, bij bijvoorbeeld diefstal van uw laptop of desktop, (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden “vernietigd”, zodat derden nooit bij uw bestanden kunnen komen.

Data Opslag en Beveiliging

Data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met andere (bijvoorbeeld als Team Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als gewenst is, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een teamlid ook beperken tot bijvoorbeeld, alleen lezen. Om Cloud Harddrives te kunnen delen dient de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het is natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en er mee te werken. Er zijn tevens diverse andere manieren om mappen of bestanden te delen met onbekenden.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met onbekenden, die vervolgens helemaal secure en volgens uw “regels” kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/of maar x keer). Dit kan o.a. door onze diensten FileLink of FolderLink.

Data delen met anderen

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry.

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het drag-en-dropsysteem, het synchronisatie proces loopt continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

Altijd en overal toegankelijk