“Met Cloud Harrdrive kunt u gebruik maken van Enterprise Niveau cloud storage of cloud opslag”.

Deze Cloud Storage of Cloud opslag oplossing is niet alleen “cloud”, het omvat en applicatie voor op de PC of Mac, een uitgebreid online gedeelte en Apps voor alle grote mobiele platformen. Kortom al uw data bij de hand, waar u ook bent.

Waarom is Cloud Harddrive een Enterprise dienst?

Cloud Harddrive is anders dan alle andere bekende “online opslag of back-up diensten” vanwege de onderstaande redenen.

  1. Alle data is middels 256-bit encryptie op de computer en in de Cloud opgeslagen en kan alleen worden gedecrypt met het wachtwoord;
  2. Er is onbeperkte data beschikbaar voor het opslaan van data (Fair Use Policy);
  3. Er is diefstal beveiliging ingebouwd, bestanden kunnen op afstand worden verwijderd (bij diefstal of als u iemand rechten ontneemt);
  4. Harde schijven kunnen worden gedeeld (samenwerken), er is een administrator (per bedrijf/particulier) welke licenties en rechten kan beheren;
  5. Verwijderde bestanden kunnen 30 dagen door de gebruikers worden teruggezet, via de online prullenbak;
  6. Er kunnen 14 dagen “vorige versies” van bestanden worden terug gezet, elke dag wordt er een revisie opgeslagen (bij per ongeluk overschrijven);
  7. Er zijn bij het verwijderen van harde schijven ook nog offline back-ups.
  8. Deze dienst wordt gehost vanuit een Nederlands ISO gecertificeerd datacentrum, waar ook de data staat.
  9. Er zijn mobiele Apps voor iOS, Android, Blackberry en Windows OS;
  10. Er is een volledige en duidelijke online webinterface, alsmede offline software voor PC en Mac beschikbaar;

Veiligheid van data

Het belangrijkste punt van het Enterprise gedeelte van onze Cloud Harddrive dienst is dat alle bestanden zowel lokaal als in de cloud omgeving volledig 256-bits encrypted zijn. Deze encrypted bestanden kunnen alleen door het systeem worden gedecript dit alles middels een volledige beveiligde SSL verbinding. Lees meer over veiligheid van data.

Ook worden uw bestanden gewaarborgd door de online prullenbak (verwijderde bestanden blijven nog 30 dagen bewaard), door de revisies die we bijhouden (het is mogelijk vorige vesie van bestanden te herstellen) en door de back-ups die we van de gehele cloud maken. We spreken over 3-dubbel veilig!

Opslag? Wij bieden onbeperkte* cloud storage of cloud opslag met Cloud Harddrive.

Blijf uw concurrenten een stap voor en bind uw klanten nog meer aan uw bedrijf, probeer Cloud Harddrive voor Reseller nu 14 dagen gratis!

(* onbeperkt onder Fair Use Policy)

Apps voor alle mobiele platformen

Er zijn Mobiele Apps beschikbaar voor alle grote platform, iPhone, iPad, Android, Windows Phone en Blackberry. U kunt uw data ook beheren, bekijken, verwijderen, delen, versturen, etc.

mobile

 

Windows en Mac integratie

Werkt Plug & Play met Windows en Mac, bestanden kunnen worden gedragged and gedropped. Werken met Cloud Harddrive kan werkelijk iedereen!

win-mac

 

Sync al uw data en overal beschikbaar

Al uw computers in synchronisatie met Cloud Harddrive, maar natuurlijk ook te benaderen vanaf het web. Bekijk alle functies van het Cloud Harddrive systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

sync