ONEDRIVE FOR BUSINESS

 

Sla je werkbestanden op in OneDrive voor Bedrijven zodat je ze altijd bij de hand hebt en werk samen met wie je wilt, waar je wilt, wanneer je wilt.
Opslaan
Sla al je bestanden veilig op en deel ze met collega’s. Elke gebruiker krijgt 1 TB opslagruimte.
Synchroniseren
Synchroniseer bestanden op apparaten en open ze waar je maar wilt, ook als je offline bent.
Zoeken
Vind met een eenvoudige zoekopdracht binnen enkele seconden de bestanden die je nodig hebt. Of gebruik Office Delve om nieuwe, relevante inhoud te ontdekken.
Delen
Deel je bestanden veilig met collega’s, zakenpartners of klanten. Jij bepaalt wie welk bestand mag zien en bewerken.
Bijdragen
OneDrive voor Bedrijven is onderdeel van Office 365. Je kunt daarom gebruikmaken van bekende hulpprogramma’s om documenten in realtime te maken, bewerken en beoordelen. Je kunt ze zelfs op Yammer bespreken.
Beheren
Laat iedereen aan de laatste versie van een document werken en bekijk of herstel oudere versies indien nodig. Stel een geïntegreerd goedkeuringsproces in voor documenten die klaar zijn om te worden beoordeeld.
Eenvoudig
Gebruik het Office 365-beheercentrum om gebruikersaccounts, opslag en instellingen te beheren, waar je ook bent. OneDrive voor Bedrijven heeft ook hybride opties om je on-premises oplossingen binnen de cloud te gebruiken.
Veilig
Als marktleider op het gebied van cloudbeveiliging, bekommeren we ons graag over je bestanden. Wij zorgen ervoor dat je bestanden worden versleuteld voor ze worden opgeslagen. Daarna worden ze beveiligd met de meest geavanceerde versleutelingsmethoden die er zijn. We zorgen er ook voor dat onze service voldoet aan de meest stringente compliancestandaarden.